Bedrijfsborrel

Bedrijfsborrel

Je zoekt een plek voor de vrijdagmiddag bedrijfsborrel. Dan kun je uitstekend terecht bij 25° Noord. We hebben een ongedwongen locatie middenin de natuur. Alle ruimte om de week te bespreken of een jubileum te vieren. We hebben zowel binnenruimtes als buitenruimtes met overkappingen dus je kunt het hele jaar bij ons vertoeven voor zowel een winterborrel, nieuwjaarsreceptie of een zomerse vrijdagmiddagborrel.

Gezellig met collega’s genieten tijdens een bedrijfsborrel

We hebben heel veel verschillende activiteiten en met al die activiteiten kunnen we maatwerk bieden.
Voor grotere groepen maken we altijd een programma op maat. Dit kan zijn een keuzeprogramma van een aantal activiteiten of een activiteit waar iedereen aan mee kan doen. Van 10 tot 150 personen…..we maken altijd een programma dat bij het bedrijf/organisatie past!

Overnachten na een bedrijfsborrel

Met alcohol op achter het stuur is niet zo handig en daarom zijn er genoeg mogelijkheden om bij 25° Noord te overnachten. Grote groepen tot 45 personen kunnen overnachten in “het Noordhuis”. De Noordhuisjes zijn weer geschikt voor groepen tot 14 personen. Daarnaast hebben we camperplaatsen en natuurhuisjes.

Details Bedrijfsborrel

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 8 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €40,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje

Elkaar leren kennen tijdens een borrel

Wat staat er op het menu?

Alle arrangementen bij 25 graden Noord zijn inclusief onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. 

We voorzien je ook regelmatig van een versnapering, zo is er bij warm weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er om vragen). 

Bij de pagina eten en drinken zie je alle mogelijke opties.

Zin gekregen in een Bedrijfsborrel?

Bedrijfsborrel

Tijdsduur: 5 uur
Vanaf 8 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €40,- p.p.
Inclusief eten en vrij drinken

Geschikt voor: Bedrijfsuitje

 

Wat ga je doen?

  • Ontvangst met een borrelplank en drankje
  • groeps- of teambuildingsactiviteit
  • bittergarnituur en een drankje

 

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Drinken tijdens uitje

Koffie, Thee en water uit de kraan
Sappen: Jus ‘d Orange en Appelsap
Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Rivella, Spa rood, bavaria IPA 0.0%, Amstel Radler 0%
Alcoholisch: bier en wijn (rood, rosé, half droge witte wijn)
In de winter hebben we warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake of taart buffet

Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake en hun eigen mok. Je krijgt bij ons je eigen emaille mok die je kunt bijvullen met koffie/thee. Na afloop mag je deze mok dan ook naar huis meenemen.
Je kunt ook kiezen voor een taartbuffet. Dan staat er een buffet met huisgemaakte taartjes en dan mag je ook rustig meerdere stukjes proeven, het is tenslotte maar 1 keer feest


Wat als het regent?

We hebben heel veel overdekte zitplaatsen en warme fleecedekens dus het weer is nooit een spelbreker. We hebben een overdekte barbecue en vele activiteiten zijn overdekt zoals onze schietbaan voor het boogschieten, klimwand en speleobox. Ook heel veel Meerkamp en Expeditie Robinson spellen kunnen we overdekt aanbieden. Wij denken in mogelijkheden en tussen de buien door is er altijd ruimte voor de zon.


Overnachten

Wil je na een dagje uit hier komen overnachten? Dat kan! We hebben verschillende groepsaccommodaties en natuurhuisjes om even heerlijk weg te kunnen dromen. Bekijk hier de mogelijkheden en beschikbaarheid van de huisjes.