Familiedag Drenthe

Familiedag Drenthe

Bij 25 Graden Noord regelen we alles voor jullie!

Je familie is belangrijk. Dat begrijpen we heel goed. We begrijpen ook dat je elkaar soms heel lang niet ziet omdat iedereen verspreid over het land woont. Als je dan bij elkaar komt voor een familiedag moet het een onvergetelijke dag worden waarbij jullie aan niets anders hoeven te denken dan gezellig samen zijn met elkaar.

Bij 25 Graden Noord regelen we jullie familiedag in Drenthe tot in de puntjes. Een familiedag moet in onze ogen gezellig en ongedwongen zijn zodat er tijd genoeg is om te praten. Wij zorgen verder voor alles, van eten en drinken tot eventuele activiteiten voor jong en oud. Natuurlijk hoeft niet iedereen hetzelfde te doen. Wil een deel van de familie een survivalparcours volgen terwijl de rest liever nog een kop koffie drinkt? Helemaal geen probleem, wij zijn flexibel. Ons enige doel is het jullie zo makkelijk mogelijk te maken en jullie een dag te geven om over na te praten.

Alles inbegrepen

Wij hanteren een vaste prijs per persoon. Met dat bedrag is alles verder geregeld, hoeveel drankjes of plakjes cake je ook neemt. De koffie en thee, het taartbuffet, drankjes, vers gebakken cake, activiteiten en een heerlijk buffet ter afsluiting, jullie familiedag in Drenthe is all-in.

Meerkamp
workshopruimte huren Drenthe Bedrijfsuitje met overnachting

Overnachten

Komen mensen van ver weg of heeft iemand gewoon geen zin om aan het einde van de dag terug te rijden? Wij hebben verschillende accommodaties om te overnachten, zoals De Jachthut, De Moera (beide vier personen) en de Noordhuisjes (veertien personen). Willen jullie met zijn allen overnachten? Ons Noordhuis heeft ruimte voor 44 personen. Reserveer deze wel ruim op tijd om te voorkomen dat ze al geboekt zijn voor de betreffende dag.

Wij maken jullie familiedag in Drenthe tot een gezellige dag om nooit te vergeten!

Heerlijk samenkomen met de familie