Cursussen en trainingen

Cursussen en trainingen in Drenthe

Bij 25 Graden Noord kun je ook terecht voor cursussen en trainingen. Wat dacht je van een EHBO cursus of een speciale bedrijfstraining op maat?

Natuurlijk werken we volgens ons all-in concept met onbeperkt drinken en een heerlijke gezamenlijke maaltijd na afloop. Het zal jullie aan niets ontbreken zodat jullie je kunnen focussen op de training.

Verbeter je skills of die van jouw team

Onze cursussen en trainingen op een rij

Workshop: Iedereen kan tekenen!

bedrijfstraining teken worskhop zakelijk tekenen uniek teamuitje, cursussen

Workshop: Linoleum drukken

unieke teamuitjes, linoleum snijden, creatieve workshop Drenthe

MFFA BHV EHBO

MFFA cursus, EHBO, BHV, cursussen en trainingen

Deze training is gecertificeerd door www.mffaeurope.nl

Bedrijfstraining

Meerkamp, trainingen

Over de workshop: Iedereen kan tekenen!

Esther van der Linden neemt je op enthousiaste wijze mee in de wereld van het tekenen. Iedereen kan tekenen! Als je het nu (nog) niet kan, kun je het na deze workshop zeker!

Esther trekt je over de streep zodat je durft te tekenen! Want het gaat niet om mooi, maar om de ziel van je tekening. Hoe je met een paar lijnen iets leuks kunt maken.

Na afloop neem je natuurlijk je eigengemaakte tekeningen mee naar huis, en ook de stiften en een handleiding met hetgeen je geleerd hebt en hoe je verder gaat!

Over de workshop: Linoleum drukken

Je leert de ambacht van het linoleum drukken en hoe je daarmee, juist door gebruik te maken van de mogelijkheden van het gutsen, een heel ander ontwerp kan maken dan je met tekenen voor elkaar krijgt.
Je leert werken in negatief en te spelen met vlakken en lijnen omdat je maar in één kleur gaat drukken en dus goed moet bedenken wat vorm en wat restvorm is. Ook voor mensen die niet kunnen tekenen is het een enorm leuke techniek die altijd verrassingen in petto heeft.

Over de MFFA/EHBO cursus

Weet jij wat je nu moet doen als er plotsklaps iemand bewusteloos in elkaar zakt? Of hoe je moet handelen als jouw hulp wordt ingeroepen bij een ongevalssituatie?

Een ongeval zit vaak in een klein hoekje. In en rondom het huis, op het werk, op school of in je vrije tijd. Verstijf je, blijf je toeschouwer of schiet je te hulp? Jouw kennis en vaardigheid maakt het verschil!

25° Noord verzorgt verschillende cursussen op het gebied van eerste hulp verlening. Wij komen graag bij je langs om de cursus te komen geven voor jouw groep. Het is ook mogelijk om aan te sluiten bij één van de cursussen die wij geven op onze locatie.

Over de bedrijfstrainingen

Wij geloven dat een goed en sterk team de basis is voor fantastische opbrengsten. Waar je zowel als organisatie, team en individu enorm veel aan hebt! Zo heb je teambuilding nog nooit ervaren.

Je kunt zelf bepalen welk teamuitje je wil gaan doen en onze trainer zorgt ervoor dat ze tijdens het uitje observeert en direct inspelen op de situatie.  Er is dus veel interactie met de trainer en deelnemers, maar ook met collega’s onderling. Je leert elkaar op een nieuwe manier nog beter kennen en onze trainer geeft je tips en handvaten om in de praktijk te kunnen uitvoeren.