workshopruimte Drenthe

Workshopruimte Drenthe

Workshopruimte Drenthe | Je zoekt een plek voor jouw workshop, teamtraining of cursus in Drenthe. Wij hebben op ons 4 hectare groot natuurterrein verschillende geschikte  voor een workshop, vergadering, teamtraining of cursus. Wij verzorgen de koffie/thee met versgebakken lekkernij, drinken en een borrelplank, lunch of buffet en jij kunt je volledig focussen op jouw teamtraining, vergadering, workshop of cursus.

Dagindeling workshopruimte Drenthe

Op een ongedwongen manier gezellig samenkomen. Dat hoort echt bij 25° Noord. De gastbeleving begint al op de parkeerplaats in het bos waar je zelfs je elektrische auto kunt opladen. Dan loop je over een slingerend pad naar de verschillende plekken. Vooraf hebben we een geschikte locatie afgesproken en bij mooi weer kan het misschien zelfs in de buitenlucht plaatsvinden. Wij verzorgen de catering tot in de puntjes maar gaan er wel van uit dat er zelf koffie/thee ingeschonken wordt en dat mensen zelf het drinken uit de koelkast pakken. Zo verstoren wij niet de workshop, cursus, vergadering of bijeenkomst. Je kunt de dag afsluiten met een buffet of barbecue. Eventueel kun je je dag ook uitbreiden met een leuk uitje zoals een kanotocht, de soepexpeditie of een spel zoals handel en wandel of rumoer in het moeras. Even lachen, gieren en brullen en je kennis testen over Drenthe kan met de Drenthe quiz. Kortom mogelijkheden genoeg om jouw dag helemaal compleet te maken.

Ruim terrein voor een workshopruimte Drenthe

We zien buiten als een hele grote speeltuin. Wij delen graag onze passie en plezier voor buiten. Wij zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft en dan is voor ons de dag geslaagd.

25 Graden Noord heeft 4 hectare eigen terrein en is de ideale locatie voor een ongedwongen uitje.  Een gezellige familiedag, een robuust teamuitje of een stoer vrijgezellenfeest. Bij ons heb je meer dan voldoende mogelijkheden om je uitje een succes te laten zijn. Zowel actieve als recreatieve bedrijfsuitjes. Wij denken in mogelijkheden!

 

Overnachten is ook mogelijk

Daarnaast kun je ook overnachten met een groep tot 14 personen in de Noordhuisjes, tot een groep van 45 personen in het Noordhuis. Of overnacht in onze natuurhuisjes zoals de Moera en de Jachthut.

Workshopruimte Drenthe

Nog meer leuke activiteiten bij 25° Noord

Samen genieten!

Offerte aanvragen