unieke teamuitjes

Unieke teamuitjes

5x unieke teamuitjes | 25° Noord is de locatie voor een ongedwongen en uniek uitje. Bij ons vind je geen bubbelvoetbal, paintbal of standaard activiteiten al onze spellen, proeven en uitjes zijn zelf bedacht en gemaakt. Dus ieder uitje bij 25° Noord is uniek maar we hebben een selectie voor je gemaakt van 5 unieke teamuitjes.

De soepexpeditie

 soepexpeditie. In teams ga je raadsels oplossen en met deze raadsels verdien je cijfercodes. Met deze codes kan je de kisten open maken en daarin zitten de ingrediënten voor de soep. Daarna gaan jullie met elkaar soep koken boven hte kampvuur. Onze deskundige jury zal bekijken welk team de lekkerste soep heeft gemaakt en naar huis gaat met de gouden soeplepel. Het in teams oplossen van raadsels en daarna de lekkerste soep koken boven kampvuur brengt vele kwaliteiten naar boven.

Workshop linoleum drukken

Linoleum drukken is een hoogdruktechniek: Wat je niet wegsnijdt, wordt afgedrukt. Door met gutsen delen weg te halen ontwerp je je eigen afdruk en die rol je met speciale drukinkt weer op papier en uiteindelijk ook op een linnen tas die je na afloop meeneemt. Het leuke is dat je met één linoleumsnede een oneindig aantal afdrukken kunt maken.

Suppen

Suppen is staand op een soort van surfplank je voortbewegen op het water. SUP staat voor Stand Up Paddle, dat betekent dat je je staand op een board, met een peddel in je handen, voortbeweegt over het water.  In Nederland is dit nog een vrij jonge en onbekende sport. Een SUP is net een surfplank, maar dan met voetposities en een peddel. Het is in het begin even wennen om je balans te houden, maar na kort oefenen glijd je makkelijk door het water.

Workshop iedereen kan tekenen

Esther van der Linden neemt je op enthousiaste wijze mee in de wereld van het tekenen. Iedereen kan tekenen! Als je het nu (nog) niet kan, kun je het na deze workshop zeker! Esther trekt je over de streep zodat je durft te tekenen! Want het gaat niet om mooi, maar om de ziel van je tekening. Hoe je met een paar lijnen iets leuks kunt maken. Na afloop neem je natuurlijk je eigengemaakte tekeningen mee naar huis, en ook de stiften en een handleiding met hetgeen je geleerd hebt en hoe je verder gaat!

Expeditie Robinson

Op heel veel plekken kan je expeditie Robinson doen maar bij 25° Noord is deze wel uniek. Je gaat 7 proeven doen en een eindproef. Wat voor proeven dat zijn is voor iedereen een verassing. Wij vragen om een beschrijving van je groep en dan maken we een programma uit onze 30 proeven! Wil je een hele actieve expeditie of is jouw groep meer van het puzzelen? Al onze proeven zijn zelfgemaakt en bedacht dus uniek is dit uitje zeker.

Waarom een unieke teamuitjes bij 25° Noord

We zien buiten als een hele grote speeltuin. Wij delen graag onze passie en plezier voor buiten. Wij zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft en dan is voor ons de dag geslaagd.

Ieder uitje bij 25° noord is tot in de puntjes geregeld. Een vaste prijs per persoon inclusief versgebakken cake en koffie en thee in je eigen mok. Al onze arrangementen zijn inclusief onbeperkt drinken. 25° noord heeft 4 hectare eigen terrein en is de ideale locatie voor groepsuitjes in Drenthe.  Een ongedwongen familiedag, een robuust teamuitje of een stoer vrijgezellenfeest. Bij ons heb je meer dan voldoende mogelijkheden om je uitje een succes te laten zijn. Zowel actieve als recreatieve bedrijfsuitjes. We zorgen er altijd voor dat iedereen mee doet met het uitje.

Overnachten is ook mogelijk na unieke teamuitjes

Wil je er een heel weekend van maken of ook nog een nachtje slapen. We hebben verschillende accommodaties waar je kunt verblijven. In onze natuurhuisjes voor 4 personen kom je echt tot rust. Kijk eens naar onze Jachthut of Moera. Je kunt ook terecht in de Noordhuisjes voor 14 personen. Of ben je met een echt grote groep dan biedt het noordhuis voor 45 personen uitkomst.

Samen genieten!

Offerte aanvragen