Blaaspijpschieten

Leer blaaspijpschieten als een Amazonekrijger

Blaaspijpschieten is een kunst op zich. Het is ontwikkeld door de indianenstammen in bijvoorbeeld de Amazone. Zij gebruikten de blaaspijp vroeger als een wapen voor de jacht en tijdens oorlogen. sommigen onder ons voelen zich weer even teruggeworpen in de tijd. Weet je nog die pvc buizen en dan die papieren pijltjes van tijdschriften. Een van onze medewerkers weet nog een vroeger aardrijkskunde lokaal waarbij het hele systeemplafond vol zat met deze pijlen.

Tegenwoordig gaan we iets proffesioneler aan de gang. Je krijg een korte instructie en dan mag je met een lange metalen buis met een mondstuk in de roos gaan schieten. Je krijgt tijdens de activiteit tips en uitleg over de techniek om de blaaspijp juist vast te houden, goed te richten en de goede blaastechniek toe te passen. Deze activiteit is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Je kunt deze activiteit als onderdeel doen van een schietroulette of je neemt deze activiteit per uur af als je bij ons een arrangement inclusief onbeperkt eten of drinken hebt of bij ons overnacht.

Tussen iedere persoon door wordt het mondstuk schoongemaakt met alcohol. Dus we kunnen deze activiteit met zorg en veiligheid begeleiden. We schieten in tweetallen en onze instructeurs kennen meerdere spelvariaties zoals een shoot out waarbij er 5 doelen staan en iedere deelnemer 5 pijlen krijgt. Wie raakt de meeste doelen? Juist de tijdsdruk geeft deze activiteit weer een extra dimensie.

Details Blaaspijpschieten

Tijdsduur: 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Blaaspijpschieten is natuurlijk heel gezellig!

Onze groepsuitjes met Blaaspijpschieten

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Meerkamp

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Rumoer in het Moeras

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Schietroulette

Alles draait om mikgevoel. Tijdens deze activiteiten gaan we op allerlei manieren op de roos mikken.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: