Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Driedaagse schoolreis

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Op vier hectare terrein is van alles te doen. Zo kun je lekker zwemmen in onze zwemvijvers en spelen met de surfplanken. We hebben survivalbanen die je gratis mag gebruiken. Daarnaast kun je beachvolleyballen en is er een groot veld voor sport en spel.

Nog niet uitgespeeld? Dan kan je los gaan in het bos wat op ons terrein is. Speel de leukste spellen, zoals Levend Stratego en het smokkelspel. Een kampvuur mag op kamp ook niet ontbreken.

Programma

– Aankomst is mogelijk op maandag en woensdag vanaf 13.00 uur en vertrek op woensdag en vrijdag tot 10.00 uur
– Survivallen, zwemmen en kampvuur
– Bij ons of bij één van de bedrijven in de buurt kun je heel veel leuke activiteiten doen. Onze tip is dan ook om op de fiets te komen of een fiets te huren. Op fietsafstand is er zoveel te beleven en voor een klein budget.

Prijzen

Een driedaags schoolreis ma t/m woensdag kost €35,- p.p. (mei t/m september)
Een driedaags schoolreis woe t/m vrijdag kost €37,50 p.p. (mei t/m september)
Een driedaags schoolreis ma t/m woensdag kost €30,- p.p. (oktober t/m april)
Een driedaags schoolreis woe t/m vrijdag kost €32,50 p.p. (oktober t/m april)

* prijzen zijn geldig voor groepen vanaf 25 personen of tussen 10 en 14 personen (de Noordhuisjes)
* prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van €0,50 p.p.p.n. (2022)

Details Driedaagse Schoolreis

Tijdsduur: van maandag t/m woensdag of van woensdag t/m vrijdag
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €30,- p.p.

Geschikt voor: Scholen

Lekker actief samen zijn

Wat staat er op het menu?

Bij alle groepen maaltijden zorgen wij voor het eten maar het tafel dekken en de afwas is voor de groep zelf.

Menukaart

OntbijtLunchGroepenmaaltijden

Drents ontbijt (vanaf 12 personen) €12,50 p.p.

Uitgebreid ontbijt met diverse soorten brood en warme broodjes, gekookt eitje, diverse belegsoorten, vruchtensappen, koffie/thee.

Lunch in het veen €7,95 p.p.

Een simpele lunch waar een vroegere veenarbeider zijn hart voor zou ophalen. Heerlijk je handen om een warme huisgemaakte soep vouwen. Wat voor soepje erin zit is steeds weer afwachten of je geeft van tevoren een stille hint. In de mok kan een echte paddenstoelensoep, mosterdsoep, tomatensoep, groentesoep of een verassend lekkere wildpluksoep zitten. Daarbij serveren we warm stokbrood met een huisgemaakte kruidenboter. Dan is de maag weer vol voor het zwaardere werk.

 

Boerenlunch €13,75 p.p.

Een boerenlunch staat gelijk aan bourgondisch genieten. Een boer heeft na een ochtend flinke werken op de boerderij een gezonde trek. Daarom staat de tafel gedekt met een huisgemaakte soep, een frisse maaltijdsalade, vers fruit en belegde ronde wagenwiel broden. Een wit of bruin bolletje met een kroket mag natuurlijk niet ontbreken. 

Bij de lunch moet natuurlijk ook iets zitten om de dorst te lessen dus staat er appelsap en sinaasappelsap uit de tap en muntwater. Hopelijk is je buik dan weer goed gevuld voor het middagprogramma.

 

Picknickmand €13,75 p.p.

Een heerlijk gevulde picknickmand om zowel onderweg als op locatie heerlijk van te genieten.
De picknickmand is gevuld met vers fruit, een zoete lekkernij en belegde broodjes. Als drinken hebben we verfrissend muntwater en een heerlijke sapje.
In de picknickmand zit uiteraard borden en bestek en de afwas doen wij.

Groepenmaaltijd patat, snack, appelmoes en ijsje (vanaf 12 personen) €5,95 p.p.

Na een dag heerlijke buiten vertoeven genieten van patat. Dan eindigt de dag zeker als een topdag.  Er is genoeg patat voor iedereen. Iedereen mag een snack kiezen en we hebben de keuze uit frikandel, kroket en kipcorn en voor de vegetariërs is er ook keuze uit een kaassoufflé of bami schijf. De appelmoes mag natuurlijk niet ontbreken. Na afloop hebben we een waterijsje als toetje. 

 

Groepenmaaltijd Macaroni (vanaf 12 personen) €7,95 p.p.

Onze macaroni is bekend en beroemd.  We serveren een goed vullende macaroni maaltijd met salade. Na afloop hebben we een heerlijke vlaflip voor jullie klaarstaan.

 

Groepenmaaltijd nasi en bami (vanaf 12 personen) €7,95 p.p.

Een heerlijke maaltijd met nasi, bami en witte rijst. Daarbij serveren we kipsaté, salade en kroepoek. Na afloop hebben we vruchtenyoghurt.

 

Groepenmaaltijd Wraps (vanaf 12 personen) €7,95 p.p.

Wraps die je zelf mag vullen met heerlijke ingrediënten. We hebben een grote stapel wraps klaar staan die gevuld mogen worden. We hebben een heerlijke gekruide gehakt bonenmengsel en we hebben een gekruide vegetarische bonen, maïs en groentemengsel. Verder mag je de wraps vullen met sla, komkommer, tomaat, geraspte kaas. We hebben ook salsasaus net dat beetje extra. Desgewenst kunnen we rekening houden met allergieën en dieetwensen. Na afloop hebben we een heerlijke vlaflip voor jullie klaarstaan.

 

Groepenmaaltijd aardappels, vlees en groente (vanaf 12 personen) €9,95

Een heerlijke maaltijd met gehaktbal met jus en gekookte aardappelen.

We serveren 3 soorten groente: spinazie, rode kool en doperwtjes met wortels. Zo is er altijd een groente die iedereen lust. Voor de variatie hebben we ook nog aardappelkroketjes, mayonaise en de appelmoes mag niet ontbreken. 

Na afloop hebben we een heerlijke vlaflip voor jullie klaarstaan. 

 

Groepenmaaltijd Barbecue (vanaf 12 personen) €12,50 p.p.

De barbecue maaltijd voor groepen is een simpele barbecue met 4 soorten vlees (3 stuks per persoon). We hebben knakworstjes, junior spies, hamburgers en frikandellen spiesjes. 

Bij de barbecue serveren we rundvleessalade en aardappelsalade en patatjes met saus mogen niet ontbreken. Daarnaast hebben we voldoende stokbrood met kruidenboter.

Afhankelijk van het seizoen hebben we vers fruit of vruchtenbowl.


Zin gekregen in de Driedaagse Schoolreis?

Driedaagse schoolreis

Tijdsduur: van maandag t/m woensdag of van woensdag t/m vrijdag
Vanaf 10 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €30,- p.p.

Geschikt voor: Scholen

 

Wat ga je doen?

Maandag

13:00           – Aankomst bij de accommodatie

15:00 17:00 – Survival: Ontdek het terrein met alle survivalobstakels en banen. Dat betekent klimmen, klauteren, kruipen.

 

Dinsdag

13:00 15:30 – Zwemmen met eigen begeleiding: Je gaat zelf zwemmen in onze zwemvijver met de groep. Je regelt zelf de begeleiding.

20:00           – Kist hout voor op het kampvuur

 

Woensdag

10:00           – Weer naar huis

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Offerte aanvragen