Boogschieten

Boogschieten als Robin Hood

Heb je altijd al eens willen boogschieten? In ons “Schiethok” kun je, net als Robin Hood, veilig je pijl en boog op het doel richten. We geven een korte uitleg en veiligheidsinstructies en daarna kun je zelf aan de slag. Raak jij de roos vaker dan je vrienden of familieleden?

Er kan met z’n tweeën tegelijk geschoten worden. Het is een activiteit die vaak als onderdeel van een arrangement gedaan wordt. Maar je kunt deze activiteit ook per uur bij ons afnemen.

Het “schiethok” heeft een afdak dus deze activiteit is ook prima te doen als het weer wat minder is. Daarnaast is het “schiethok” verlicht dus ook in de donkere uurtjes kun jij in de roos mikken.

Vanwege de veiligheid is er altijd iemand van 25° Noord aanwezig om  te begeleiden. Een appel op iemands hoofd zetten om deze eraf te schieten zullen we niet doen. Maar proberen om een pijl in de roos te schieten, kan natuurlijk altijd!

Een appel neerzetten om deze te doorboren blijft natuurlijk een leuke uitdaging maar dan zetten we deze wel veilig op een plank.

Boogschieten is erg geschikt:

  • Als activiteit in een kinderfeestje
  • Als activiteit tijdens een schoolkamp
  • Per uur op bijvoorbeeld een familiedag; iedereen kan dan gewoon langs komen, als ze zin hebben om te schieten met pijl en boog.

Details Boogschieten

Tijdsduur: 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Boogschieten is natuurlijk heel gezellig!

Onze groepsuitjes met Boogschieten

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Meerkamp

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Rumoer in het Moeras

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Schietroulette

Alles draait om mikgevoel. Tijdens deze activiteiten gaan we op allerlei manieren op de roos mikken.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: