Winteractiviteiten buiten

Winteractiviteiten buiten

Winteractiviteiten buiten bij 25° Noord

winteractiviteiten buiten| De temperaturen gaan weer naar beneden en de dagen worden korter. Je hoeft natuurlijk niet met je team, familie of vrienden binnen te gaan zitten. Er zijn genoeg leuke activiteiten bij een warm kampvuurtje gezellig samen te zijn.

25° Noord is volledig ingericht op alle weertypen met een overdekte barbecue, een beschut terras, kampvuurtjes, genoeg overkappingen en binnenruimtes. Ook veel activiteiten kun je bij ons overdekt doen zoals de schietroulette, klimmen of vele andere activiteiten.

In de winter zorgen wij voor warme chocolademelk en glühwein en je kunt ook warme hapjes krijgen tussendoor. Schapenvachtjes, dekentjes en knapperende haardvuurtjes en romantische lichtjes maken de beleving helemaal af. Juist in de  koudere maanden kun je ongedwongen komen genieten van verschillende activiteiten waar iedereen aan mee kan doen, jong en oud! Je wordt met je groep ontvangen een eigen terras waar je wordt ontvangen door een enthousiast team die jullie een warm ontvangst verzorgd.

De winteruitjes hebben arrangementen met een vaste prijs per persoon. Activiteiten, eten en vrij drinken zijn hierbij inbegrepen. We helpen je graag om een programma op maat te maken. In combinatie met een warm, knapperend vuur, fijne lichtjes, warme chocolademelk en glühwein op het terras en stoere schapenvachten zorgen we ervoor dat de wintersfeer er goed in zit.

Wat voor activiteiten kun je doen in de winter?

Avontuur in het donker leent zich uitstekend voor de donkere wintermaanden. Doe leuke spelletjes, leer vuur maken of ga boogschieten. Vooraf bepalen we samen wat voor activiteiten we gaan doen en we maken er een gezellige avond van met warme hapjes en dranken.

De soepexpeditie is nog zo’n activiteit die zich goed leent in de winter. Als je deze activiteit in het donker wilt doen dan hebben wij hoofdlampjes want de raadsel moeten nog wel steeds opgelost worden op het terrein. Daarna weer lekker warm worden rond een kampvuur en de zelfgemaakte soep.

Bushcraft kun je ook doen met je groep. Leer vuur maken, een lepel snijden of werken met een mes. Ieder vuurtje die je zelf gemaakt hebt is weer een overwinning.

De schietroulette is ook goed te doen met een beschutte en overdekte schietplek met verlichting.

Zit je liever binnen dan is handel en wandel, een creatieve workshop of pubquiz een leuke activiteit om te doen/

Koud? Met warme choco, glühwein, soepje, muts en sjaal gebeurt je niets. Vier de winter bij 25 Graden Noord!

winteractiviteiten buiten | Koud? Nee hoor, je bent gewoon je trui vergeten!

Winteractiviteiten

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Offerte aanvragen