Survival

Survival

Een vorm van sport, waarbij je verschillende hindernissen aflegt in de natuur. De hindernissen variëren van touwbruggen tot kruipen door de modder. We hebben verschillende survivalparcours waardoor je zelf kunt bepalen hoe vies je wordt.

Laat het avontuur maar beginnen!

Kracht, conditie, souplesse en techniek spelen een belangrijke rol. Naast de hindernissen die je moet volbrengen sta je in een constante “strijd tegen de elementen van de natuur”. Water, wind, sneeuw en lage temperaturen vragen een extra inspanning van je fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Goede kleding, training en voorbereiding sterken je tegen deze elementen.

Ook voor de niet zo sportieve deelnemer is dit geschikt. Binnen een groep wordt rekening gehouden met verschil in wensen en mogelijkheden. Of we combineren de survival met andere activiteiten zodat er voor iedereen een passend programma is.

Details Survival

Tijdsduur: vanaf 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Vies worden mag tijdens survival

Onze groepsuitjes met Survival

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Survival schoolreis

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Survivalrun

De survival is een actief uitje vol plezier. Kies je voor een survival met modder tot achter de oren of ligt de nadruk meer op samenwerken?

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Zelf samenstellen

Natuurlijk kun je ook zelf een arrangement samenstellen met diverse mogelijkheden. Zo kun je rekening houden met je eigen budget!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: