Survival

Survival

Een vorm van sport, waarbij je verschillende hindernissen aflegt in de natuur. De hindernissen variëren van touwbruggen tot kruipen door de modder. We hebben verschillende survivalparcours waardoor je zelf kunt bepalen hoe vies je wordt.

Laat het avontuur maar beginnen!

survival is een sport waarbij kracht, conditie, souplesse en techniek een belangrijke rol spelen. Naast de hindernissen die je moet volbrengen sta je in een constante “strijd tegen de elementen van de natuur”. Water, wind, sneeuw en lage temperaturen vragen een extra inspanning van je fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Goede kleding, training en voorbereiding sterken je tegen deze elementen.

Bij 25° Noord hebben we een survivalroute die je zelf kunt afleggen. Wanneer je bij ons overnacht dan mag je vrij gebruik maken van deze route. Heb je bij ons een arrangement geboekt en een aantal van jullie heeft zin om actief bezig te gaan dan mag je zeker losgaan.

Maar bij 25° Noord kun je ook onder begeleiding van een instructeur de survival doen. Bij ons heet dat het arrangement survivalrun. Tijdens dit uitje zal de instructeur je helpen met het opzoeken van grenzen en ouderwets vies worden. Deze activiteit kunnen we zowel voor kinderen in een survival kinderfeestje als voor volwassenen met een survivalrun aanbieden. Het is een fijne teambuilding en onze instructeurs zijn heel goed in het meegeven van een extra uitdaging.

Zo is er ooit een sportteam geweest wat alle materialen voor het vlotbouwen over het parcours heen moest zien te krijgen en daarna moesten ze van deze materialen een drijfwaardig vlot bouwen. Ieder materiaal wat is gevallen mag niet meer worden gebruikt voor het vlot of ze moeten helemaal overnieuw beginnen. Het team ging zo mooi samenwerken dat ze een echte teamprestatie neerzetten en in één keer alle materialen naar de overkant hebben gebracht en er een drijfwaardig vlot van hebben gebouwd. Een gezamenlijk succes als start van het seizoen hoe mooi kan dit zijn.

Ook voor de niet zo sportieve deelnemer is dit geschikt. Binnen een groep wordt rekening gehouden met verschil in wensen en mogelijkheden. Of we combineren de survival met andere activiteiten zodat er voor iedereen een passend programma is.

Details Survival

Tijdsduur: vanaf 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Vies worden mag tijdens survival

Onze groepsuitjes met Survival

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Rumoer in het Moeras

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Survival schoolreisje

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: