Windbuksschieten

Luchtdruk schieten

Bij ons kun je windbuksschieten en luchtdruk pistool schieten.

Luchtbuks schieten is een erg leuke en uitdagende activiteit die je samen in een groep kunt beleven. Een enerverende belevenis met collega’s vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest.

Na de instructies over hoe jullie het beste met de luchtbuks kunt schieten gaan jullie dan echt de theorie in praktijk brengen. Jullie gaan tegen elkaar strijden met behulp van schietkaarten waarbij jullie je schutters kwaliteiten moeten zien te benutten.

De windbuksen kun je stabiel tegen je schouder leggen maar zijn iets zwaarder met schieten terwijl de luchtdruk pistolen makkelijker schieten maar moeilijker te richten zijn. Beide geeft een leuke uitdaging.

Tijdens de prijsuitreiking zal bekend worden wie van jullie de beste scherpschutter is.

Als afsluiting volgt er een funshoot! Het is vergelijkbaar met een schiettent op de kermis, maar dan een stuk preciezer. Jullie gaan met kleine loden kogeltjes schieten op speelse doelen. Hoe meer je raakt, hoe meer punten! Je kunt ook kiezen voor een shoot out. Op 5 doelen met ieder 5 kogels zoveel mogelijk doelen omver schieten. 

Wij beschikken over diverse arrangementen en hebben uiteenlopende mogelijkheden om er een geslaagde dag van te maken.

Altijd al eens met een luchtbuks willen schieten? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Details Windbuksschieten

Tijdsduur: 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Windbuksschieten is natuurlijk heel gezellig!

Onze groepsuitjes met Windbuksschieten

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Meerkamp

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Rumoer in het Moeras

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Schietroulette

Alles draait om mikgevoel. Tijdens deze activiteiten gaan we op allerlei manieren op de roos mikken.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: