Outdoor introductiedag

Outdoor Introductiedag

Bij de outdoor introductiedag leer je elkaar actief kennen! De één zal direct in zijn element zijn terwijl de ander stoer uit zijn comfortzone stapt. Op onze 4 hectare grote locatie 25 graden Noord in Drouwenerveen bieden wij een outdoor introductieprogramma aan.

Wat ga je doen tijdens een outdoor introductiedag

Even weg van de tablet en smartphone, midden in de Drentse natuur en samen aangewezen zijn op het uitvoeren van diverse outdoor opdrachten brengt het beste in je nieuwe leerlingen naar boven. Alles is nieuw en iedereen staat voor dezelfde opdracht. Dit is een unieke formule en levert al jaren een succesvolle start van menig schooljaar.

Leerkrachten koppelen terug dat ze goed kunnen zien welke leerlingen het voortouw nemen, nog even de kat uit de boom kijken of juist voor overleg kiezen. Gedurende de dag kan je de klas zien vormen en voor een hechte band zorgen.

Van tevoren bespreken we de doelen van de introductiedag. Gaat het om samenwerken, elkaar leren kennen of een combinatie. We maken dan een programma op maat. Een voorbeeld van zo’n programma is dat de klas voor uitdagingen gezet wordt als een kanotocht, peddelkring, bruggen bouwen of leer je op elkaar vertrouwen met het klimmen en zekeren.

Tijdens de uitdagingen zijn een goede teamgeest en nauwe samenwerking geboden. We bieden veel activiteiten aan in een spannende competitie, maar indien gewenst kunnen de activiteiten ook geheel vrijblijvend ter kennismaking beoefend worden.

Eten en drinken tijdens de outdoor introductiedag

Picknicken rond het kampvuur en dan gaan we broodje bakken met knakworst en smores maken. Of kies voor gemak met een puntzak patat en een snack. Bij beide opties verzorgen we ook ranja en water.

Wil je de outdoor introductiedag uitbreiden met nog meer activiteiten zoals kanoën,  survivallen, klimmen, boogschieten of speleologie in de speleobox dat kan.  Wil je actiever of juist meer ruimte voor vrij spel? In overleg stellen we een mooi programma samen.

Details outdoor introductiedag Drenthe

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €12,95 p.p.

Geschikt voor: Scholen

Heerlijk buiten zijn!

Zin gekregen in de Outdoor introductiedag?

Details Outdoor introductiedag

Tijdsduur: 3,5 uur
Vanaf 25 personen
Periode: gehele jaar
Prijs vanaf: €12,95 p.p.
Inclusief ranja

Geschikt voor: Scholen

 

Wat ga je doen?

Voor de Outdoor Introductiedag stellen we graag een programma op maat voor je samen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Aanvullende informatie

Eten en drinken

Je kunt extra eten bestellen, zoals een puntzak patat met snack of zelf een broodje bakken en smores maken boven het kampvuur. Het meenemen van eigen eten en drinken is toegestaan.


Begeleiders

In het arrangement is aan het eind 45 minuten gereserveerd voor gebruik van een gezellig picknickplek, ranja drinken en omkleden en douchen.  In deze periode valt het toezicht op de leerlingen onder verantwoordelijkheid van de school. Er zijn dan geen instructeurs vanuit 25 Graden Noord aanwezig.

Begeleiders mogen gratis mee en betalen voor hun eigen consumpties.