Kanoen

Kanoen op de Hunze

Kanoën op de Hunze. Een prachtige rivier met natuurlijke meanders waar je genoeg sporen ziet van zowel de bever als de otter. Je hoort vooral de vogeltjes en ondertussen geniet je in de kano van de omgeving.

Bij Korenmolen “de Juffer” stappen jullie op en dan kano je via het prachtige natuurgebied Torenveen. Via de meanders van de Hunze verken je al kronkelend de prachtige natuur. Je komt allerlei beversporen tegen zoals “glijbanen” en afgeknaagde bomen.

Op woensdag en zaterdag is de korenmolen geopend om te bezichtigen. Ideaal om te combineren met een mooie kanotocht.

We hebben verschillende types kano’s

  • Een Canadees waar je met 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen in kan zitten. Je zit op bankjes en je gebruikt een steekpeddel om je voort te bewegen.
  • twee persoons kano’s. Het zijn sit on top kano’s met een stoeltje. Je zit op de kano en met een dubbelzijdige peddel kun je heerlijk varen.
  • één persoons kano’s die gemakkelijke te controlreen is en te besturen met een dubbelzijdige peddel.

De Hunze is één van de mooiste rivieren van Nederland. Er kan gekozen worden voor een klein rondje van ongeveer een uur maar er kan ook een prachtige route worden gevaren vanaf korenmolen de Juffer tot aan Torenveen.

Kanoën op de Hunze tarieven

  • Kanotocht van 2 uur bestaande uit een ronde en een heen en terugtocht naar de beverburcht. Vanaf €15,00 p.p.
  • Inclusief zwemvesten in alle maten.

Boek hier je kanotocht

Ook leuk:

Suppen

Suppen in Drenthe kan heel goed op de Hunze. Het is leuk en de ideale workout.

Kanotocht 4-uurs route

Een prachtige kanotocht over het mooiste stukje van de Hunze

Onze groepsuitjes met Kanoën

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Kanoën en Suppen met groepen

kanoën en suppen met groepen. Bewonder de natuur per kano over rivier de Hunze

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Rumoer in het Moeras

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!