Kanoen

Kanoen op de Hunze

Kanoën op de Hunze. Een prachtige rivier met natuurlijke meanders waar je genoeg sporen ziet van zowel de bever als de otter. Je hoort vooral de vogeltjes en ondertussen geniet je in de kano van de omgeving.

Bij Korenmolen “de Juffer” stappen jullie op en dan kano je via het prachtige natuurgebied Torenveen. Via de meanders van de Hunze verken je al kronkelend de prachtige natuur. Je komt allerlei beversporen tegen zoals “glijbanen” en afgeknaagde bomen.

Op woensdag en zaterdag is de korenmolen geopend om te bezichtigen. Ideaal om te combineren met een mooie kanotocht.

We hebben verschillende types kano’s

  • Een Canadees waar je met 3 volwassenen of 2 volwassen en 2 kinderen in kan zitten. Je zit op bankjes en je gebruikt een steekpeddel om je voort te bewegen.
  • twee persoons kano’s. Het zijn sit on top kano’s met een stoeltje. Je zit op de kano en met een dubbelzijdige peddel kun je heerlijk varen.
  • één persoons kano’s die gemakkelijke te controlreen is en te besturen met een dubbelzijdige peddel.

De Hunze is één van de mooiste rivieren van Nederland. Er kan gekozen worden voor een klein rondje van ongeveer een uur maar er kan ook een prachtige route worden gevaren vanaf korenmolen de Juffer tot aan Torenveen.

Kanoën op de Hunze tarieven

  • Kanotocht van 2 uur bestaande uit een ronde en een heen en terugtocht naar de beverburcht. Vanaf €15,00 p.p.
  • Inclusief zwemvesten in alle maten.

Andere leuke activiteiten

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Expeditie Robinson

Spannende proeven, vuur maken en survival. Wie is de echte Robinson in jullie groep?

Meerkamp

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Survivalrun

De survival is een actief uitje vol plezier. Kies je voor een survival met modder tot achter de oren of ligt de nadruk meer op samenwerken?

Boek hier je kanotocht

Ook leuk:

Suppen

Suppen in Drenthe kan heel goed op de Hunze. Het is leuk en de ideale workout.

Boogschieten

In ons “Schiethok” kun je, net als Robin Hood, veilig je pijl en boog op het doel richten.

Onze groepsuitjes met Kanoën

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Kanoën en Suppen met groepen

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Sportdag

Een sportdag waarin je de gehele dag allerlei outdoor sporten kunt beleven. Je mag zelf bepalen welke sporten je gaat doen!

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Zelf samenstellen

Natuurlijk kun je ook zelf een arrangement samenstellen met diverse mogelijkheden. Zo kun je rekening houden met je eigen budget!