Schoolkamp Drenthe

Schoolkamp Drenthe

Op zoek naar een leuk schoolkamp in Drenthe? Bij 25 Graden Noord kun je voor alle soorten schoolkampen terecht! Omringd door de Drentse natuur met onze knusse accommodaties, leuke activiteiten en verschillende kamp thema’s zullen jullie je zeker niet vervelen.

Met meer dan 4 hectare aan buiten-speel natuurterrein mag je bij een overnachting in onze accommodaties gratis gebruik maken van de survivalbanen, zwemvijvers met zandstrandjes, sportvelden en nog veel meer. Ook kan je meedoen aan begeleidde activiteiten zoals kanoën en boogschieten met uitleg en hulp van onze collega’s.

Voor ieder budget hebben wij een speciaal schoolkamp met een eigen thema, waardoor het schoolkamp geschikt is voor verschillende leeftijdsgroepen en/ of scholen.

Misschien zit jouw ideale schoolkamp hier wel tussen:

Schoolreis actieve dag, kinderen, schoolkamp

Survival schoolkamp

Zin in een stoere schoolreis voor alle leeftijden? Bij het survival schoolkamp daag je jezelf uit en doe je allemaal leuke en sportieve activiteiten zoals boogschieten, vlotbouwen of een toffe bushcraft! En ’s avonds heerlijk bij het kampvuur marshmallows roosteren.

Kinderfeestje, survival, klimmen en klauteren, kinderfeestje buiten survival schoolreisje

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je bij 25° Noord een tof schoolkamp! Dit arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten. Wordt als begeleider volledig ontzorgd, want het gehele kamp is in één keer geregeld!

Buiten spelen, schoolkamp drenthe

Driedaagse schoolreis

Bij dit schoolkamp mag je heerlijk 3 dagen lang gebruik maken van alles op ons terrein. Je kan van alles doen zoals zwemmen, survivallen of klimmen. Als je dan nog niet uitgespeeld bent kan je rondrennen in het bos op ons terrein. Ook de maaltijden kunnen we verzorgen.

Schoolreis actieve dag, kinderen, scholen

Wij hebben het gehele schooljaar allemaal toffe schoolkampen voor klassen van alle leeftijden. Als je iets anders wilt kan je uiteraard zelf je schoolkamp samenstellen uit verschillende activiteiten en maaltijden.

Al iets leuks gevonden?
Wacht niet langer en boek je schoolkamp hier bij 25° Noord!

Een compleet schoolkamp op maat!

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!