Teambuilding outdoor

Teambuilding activiteiten outdoor

Teambuilding activiteiten outdoor | Jij bent op zoek naar een unieke en inspirerende buitenactiviteit voor je team. Logisch natuurlijk want buiten laat je ontspannen en je krijg er nieuwe energie van.  

Je kan bij 25° noord verschillende teambuilding activiteiten outdoor doen. Maak met elkaar een ontspannen kanotocht of suptocht over rivier de Hunze of beleef de soepexpeditie. Het in teams oplossen van raadsels en daarna de lekkerste soep koken boven kampvuur brengt vele kwaliteiten naar boven.

Ieder uitje bij 25° noord is tot in de puntjes geregeld. Een vaste prijs per persoon inclusief versgebakken cake en koffie en thee in je eigen mok. Al onze arrangementen zijn inclusief onbeperkt drinken.

Verschillende arrangementen voor jouw teambuilding activiteiten outdoor

Bij 25 graden noord hebben wij arrangementen voor verschillende groepen. Ben je nu heel sportief en actief of liever recreatief en alle tijd voor elkaar. We hebben altijd iets passends. Hieronder vind je tal van arrangementen en mogelijkheden maar vind je niet wat je zoekt of je heb een heel tof idee bel of mail ons en wij denken met je mee!

Ruim terrein voor groepsuitjes in Drenthe

We zien buiten als een hele grote speeltuin. Wij delen graag onze passie en plezier voor buiten. Wij zorgen dat iedereen in de groep het naar zijn zin heeft en dan is voor ons de dag geslaagd.

25 graden noord heeft 4 hectare eigen terrein en is de ideale locatie voor groepsuitjes in Drenthe.  Een ongedwongen familiedag, een robuust teamuitje of een stoer vrijgezellenfeest. Bij ons heb je meer dan voldoende mogelijkheden om je uitje een succes te laten zijn. Zowel actieve als recreatieve bedrijfsuitjes. We zorgen er altijd voor dat iedereen mee doet met het uitje.

Overnachten is ook mogelijk

Wil je er een heel weekend van maken of ook nog een nachtje slapen. We hebben verschillende accommodaties waar je kunt verblijven. In onze natuurhuisjes voor 4 personen kom je echt tot rust. Kijk eens naar onze Jachthut of Moera. Je kunt ook terecht in de Noordhuisjes voor 14 personen. Of ben je met een echt grote groep dan biedt het noordhuis voor 45 personen uitkomst.

teambuilding activiteiten outdoor

Samen genieten!

Offerte aanvragen