Klimmen

Klimmen op onze klimwand

Klimmen wil uitstekend op onze overdekte klimwand. We hebben 6 klimsituaties met verschillende routes en verschillende moeilijkheidsgraden. Voor jonge kinderen die nog nooit geklommen hebben tot volwassenen die echt pittige routes willen doen. De klimwand is 5,5 meter hoog en je wordt gezekerd door onze kundige instructeurs. Heb je een ervaren groep die zelf kan zekeren dan mag dit ook met een back up en onder begeleiding van onze instructeur.

Naast de klimwand hebben we ook nog heel erg veel boulderroutes dus hoef je niet te wachten maar kan je laag bij de grond verder klauteren.

Onze instructeurs zorgen voor een veilige klimervaring. Moedig elkaar aan, misschien mag je ook nog wel horizontaal klimmen! Of heb je wel eens geblinddoekt geklommen of twister op de klimwand gespeeld, kortom genoeg opties om het nog leuker en spannender te maken.

Als je met een groep bij ons overnacht dan kun je gebruik maken van de klimwand. Voor ongeveer 10 personen kun je een uur leuk klimmen en dit kost €50,- per uur. In overleg zoeken we een geschikt tijdstip. Is de groep groter dan wordt de groep onderverdeeld in kleinere groepjes en zal je meer uren klimmen moeten afnemen.

Tijdens een ongedwongen dag, familiedag of andere arrangement kan ook klimmen per uur worden afgenomen. Informeer naar de mogelijkheden en we denken graag met je mee.

Details Klimwand

Tijdsduur: vanaf 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken wanneer u bij ons overnacht en op een afgesproken tijdstip.

Of in een arrangement met onbeperkt drinken en eten.

Het hele jaar door op onze overdekte klimwand!

Onze groepsuitjes met Klimmen

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Handel en Wandel

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Rumoer in het Moeras

Tijdens deze roulette van verschillende spellen draait alles om samenwerken, tactiek, snelheid, logisch denken en communicatie.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Workshop: leer

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: