Speleobox

Speleobox

Speleologie in Drenthe? Is dat wel mogelijk? Er zijn in Drenthe toch helemaal geen grotten? Ja, ja en nee is het antwoord. In Drenthe zijn geen echte grotten of je moet onder een hunebed doorkruipen als speleologie ervaren. Maar sinds kort is het wel mogelijk om de spanning van speleologie te ervaren in Drenthe. 25 graden noord heeft sinds november 2019 een speleobox.

De speleobox bestaat uit 4 routes. De eerste route is acht meter lang en heeft weinig nauwe doorgangen. Daarna loopt de moeilijkheidsgraad op. Er is in totaal zestig meter aan gangen om te ontdekken. In de verschillende gangen vind je ook speciale effecten zoals oplichtende delen. Als je vervolgens met een blacklight door de gangen kruipt dan kom je codes tegen en zo begint weer een heel nieuw avontuur.

Details Speleobox

Tijdsduur: 1 uur
Periode: gehele jaar

Deze activiteit is alleen te boeken in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Lekker in het donker in de Speleobox!

Onze groepsuitjes met de Speleobox

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Sportdag

Een sportdag waarin je de gehele dag allerlei outdoor sporten kunt beleven. Je mag zelf bepalen welke sporten je gaat doen!

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Verjaardagsfeest

Met het verjaardagsfeest maken we er een ongedwongen dag van en zetten de jarige in het zonnetje. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Workshop: Linoleum drukken

Ontmoet je collega’s in een ontspannen en inspirerende setting. Onder genot van een fijne borrel met hapjes wordt het een geslaagde dag!

Zelf samenstellen

Natuurlijk kun je ook zelf een arrangement samenstellen met diverse mogelijkheden. Zo kun je rekening houden met je eigen budget!

Offerte aanvragen

Contactgegevens: