teamuitje winter

Teamuitje winter

Winter 25° Noord

Teamuitje winter | Wil jij met je team collega’s, vrienden of famlie een leuke activiteit beleven kom dan langs bij 25° Noord. In de winter samenkomen rond een kampvuur maakt een bijzondere dynamiek zichtbaar in je team.

Juist in de winter is het fijn om buiten te zijn omdat iedereen meer binnen zit. De natuur is prachtig met heldere luchten, witte wolkjes die je uitademt. Wij richten daarom bij 25° Noord onze winterlocatie extra sfeervol in. Kampvuurtjes, schapenvachten, lampjes, warme hapjes en warme chocolademelk en glühwein.

Wij hebben heerlijke beschutte plekjes, waar je warm kunt genieten van de winter. Als de avond invalt wordt het nog magischer als je de knapperende haardvuurtjes hoort en de lichtjes fonkelen in de duisternis.

Al onze teamuitje winter hebben arrangementen met een vaste prijs per persoon. Activiteiten, eten en vrij drinken zijn hierbij inbegrepen. We helpen je graag om een programma op maat te maken. In combinatie met een warm, knapperend vuur, fijne lichtjes op het terras en stoere schapenvachten zorgen we ervoor dat de wintersfeer er goed in zit.

Wat voor activiteiten kun je doen in de winter?

De soepexpeditie is nog zo’n activiteit die zich goed leent in de winter. Als je deze activiteit in het donker wilt doen dan hebben wij hoofdlampjes want de raadsel moeten nog wel steeds opgelost worden op het terrein. Daarna weer lekker warm worden rond een kampvuur en de zelfgemaakte soep.

Avontuur in het donker leent zich uitstekend voor de donkere wintermaanden. Doe leuke spelletjes, leer vuur maken of ga boogschieten. Vooraf bepalen we samen wat voor activiteiten we gaan doen en we maken er een gezellige avond van met warme hapjes en dranken.

Wil je liever niet buiten zijn, dan is de pubquiz zeker een aanrader. Vragenrondes, hilarische opdrachten en muziekrondes wisselen elkaar af.

Bushcraft kun je ook doen met je groep. Leer vuur maken, een lepel snijden of werken met een mes. Ieder vuurtje die je zelf gemaakt hebt is weer een overwinning.

Koud? nee hoor je bent gewoon je trui vergeten! Vier de winter bij 25 Graden Noord!

Teamuitje winter | Koud? Nee hoor, je bent gewoon je trui vergeten!

Teamuitje winter

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Offerte aanvragen