Groepsuitje winter

Groepsuitje winter

Winter 25° Noord

Groepsuitje winter | Jij wilt met je groep een leuk uitje organiseren in de winter. Dat is best een uitdaging want er is veel minder keus. Maar bij 25° Noord kun je verschillende leuke winteruitjes boeken vanaf een groep van 10 personen. Juist in de koude maanden met korte dagen is er tijd om samen te zijn. Je krijgt bij ons een warme ontvangst op een warme plek in de buitenlucht. Wij zorgen voor warme hapjes en dranken en een gezellige plek met schapenvachten, fleecedekentjes en een knapperend kampvuurtje.

Al onze groepsuitje winter hebben arrangementen met een vaste prijs per persoon. Activiteiten, eten en vrij drinken zijn hierbij inbegrepen. We helpen je graag om een programma op maat te maken. In combinatie met een warm, knapperend vuur, fijne lichtjes op het terras en stoere schapenvachten zorgen we ervoor dat de wintersfeer er goed in zit.

Wat voor activiteiten kun je doen in de winter?

De soepexpeditie is nog zo’n activiteit die zich goed leent in de winter. Als je deze activiteit in het donker wilt doen dan hebben wij hoofdlampjes want de raadsel moeten nog wel steeds opgelost worden op het terrein. Daarna weer lekker warm worden rond een kampvuur en de zelfgemaakte soep.

Avontuur in het donker leent zich uitstekend voor de donkere wintermaanden. Doe leuke spelletjes, leer vuur maken of ga boogschieten. Vooraf bepalen we samen wat voor activiteiten we gaan doen en we maken er een gezellige avond van met warme hapjes en dranken.

Wil je liever niet buiten zijn, dan is de pubquiz zeker een aanrader. Vragenrondes, hilarische opdrachten en muziekrondes wisselen elkaar af.

Bushcraft kun je ook doen met je groep. Leer vuur maken, een lepel snijden of werken met een mes. Ieder vuurtje die je zelf gemaakt hebt is weer een overwinning.

Koud? nee hoor je bent gewoon je trui vergeten! Vier de winter bij 25 Graden Noord!

Winteruitje met overnachting

Wil je graag je uitje combineren met een overnachting? Wij hebben zowel natuurhuisjes als de Noordhuisjes voor 14 personen en met een grote groep tot 45 personen kun je overnachten in het Noordhuis.

groepsuitje winter | Koud? Nee hoor, je bent gewoon je trui vergeten!

Groepsuitje winter

Avontuur in het donker

Een activiteitenprogramma na zonsondergang. Wij zorgen voor warme fleecedekens en een knusse en gezellige sfeer.

Bushcraft

Bushcraft is niet overleven maar leven met de natuur. We hebben tal van leuke onderdelen om voor jouw groep een leuke dag te verzorgen.

Drenthe quiz

Tijdens de Drenthe Quiz probeer je met je team zoveel mogelijk rondes te winnen. ludieke vragen en onverwachte opdrachten zorgen voor veel hilariteit.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Offerte aanvragen