Vlotbouwen

Vlotbouwen

Vlotbouwen | Met tonnen, houten palen en touw bouwen jullie met een uitleg van onze instructeurs een drijfwaardig vlot. Zorg dat de knopen goed vastzitten en de touwen strak aangetrokken want je zal de eerste niet zijn waarbij de tonnen ontsnappen tijdens de ter waterlating.

We hebben genoeg materiaal voor 5 stevige vlotten. Jullie krijgen van ons zwemvesten aan voor de veiligheid. Bij een groep met kinderen verwachten we wel een actieve begeleiding. Onze instructeur kan niet alle knopen in zijn eentje straktrekken maar het is geen probleem om de knoopuitleg 10 keer of nog vaker te doen.

Deze activiteit vergt een goede samenwerking, deze wordt dus direct op de proef gesteld!.

Als het vlot klaar is gaan jullie met peddels het vlot naar de overkant varen. Je ervaart meteen of de bouwtechnieken inderdaad zo goed waren maar je hebt in ieder geval veel plezier. Lukt het alle bouwers om met droge kleding de andere kant te bereiken? Na afloop ruimen we met elkaar al het materiaal weer op. Onder het afbreken kun je alles nog eens goed nabespreken. Als buitenstaander kun je ook heel goed de groepsdynamieken in een team observeren.

Details Vlotbouwen

Tijdsduur: 2,5 uur
Periode: april t/m oktober

Deze activiteit is alleen te boeken bij een overnachting of in een compleet arrangement inclusief eten en vrij drinken.

Op het water in een zelfgemaakte vlot!

Onze groepsuitjes met Vlotbouwen

Budget schoolkamp

Ook voor een kleiner budget beleef je een tof schoolkamp. Het arrangement bestaat uit overnachtingen, avondmaaltijden en leuke activiteiten.

Bushcraft voor scholen

Leer elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer kennen. 25 Graden Noord organiseert al jaren diverse introductiedagen voor voortgezet onderwijs en sportteams.

Drentse spelletjes

Drentse spelletjes. Met een scoreformulier gaan jullie langs tal van oud Drentse spelletjes.

Driedaagse schoolreis bij 25° Noord

Bij 25 Graden Noord beleef je een geweldige schoolreis. Zwemmen, survivallen of klimmen. Op vier hectare terrein kan alles!

Expeditie Robinson schoolreis

Een avontuurlijke dag waarbij in teams allerlei proeven worden uitgevoerd.

Grote Groepen Arrangement

Een speciaal arrangement voor grote groepen. Je maakt keuze uit één of meerdere arrangementen die je terugvindt op onze arrangementenpagina.

Ongedwongen dag

Een ongedwongen dag is in onze ogen gezellig en vrij, zodat je genoeg tijd hebt voor elkaar. Wij regelen de hele dag tot in de puntjes.

Samenwerkingscircuit

Het samenwerkingscircuit is een introductieprogramma voor het voortgezet onderwijs en grote groepen.

Schoolreis actieve dag

Heerlijk actief met de klas met vier activiteiten naar keuze en dan heerlijk afsluiten met een broodje bakken of een puntzak patat.

Survival schoolkamp

Onze accommodaties zijn voorzien van heerlijke bedden en hebben binnen en buiten genoeg ruimte voor ontspanning en vermaak voor de hele klas.

Survival schoolreisje

Een ontzettend leuke schoolreis waarbij vies worden mag! Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Offerte aanvragen

Contactgegevens: